Trimetal

Trimetal noemt zich niet voor niets ‘de professional achter de professional’. Ons doel? De vakschilder actief helpen om perfect werk te leveren en commercieel succesvol te zijn.

Trimetal richt zich als verfmerk volledig naar de schilder. Om de schilder beter te begrijpen, gaan we bijna dagelijks op de werf staan. We bekijken elke technische uitdaging door de ogen van de vakman. En we blijven zoeken tot we het meest doeltreffende antwoord hebben gevonden.

Trimetal biedt een complete waaier verfsystemen aan die speciaal afgestemd zijn op de noden van professionals. In ons assortiment vindt u voor elk verfprobleem een geschikte oplossing die voldoet aan de hoogste normen qua kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Maar dat is nog niet alles. Trimetal reikt u ook een koffer vol werkinstrumenten aan, zoals deTrimetal Colour Guide en de Kostprijscalculator. Praktische tools die u in staat stellen om particuliere klanten een perfecte all-roundservice te geven.

Voor grotere of complexere opdrachten staat ons supportteam voor u klaar. Deze experts leveren een Kleuradvies en/of een Technisch advies op maat van elk project.

Wie Trimetal zegt, zegt ook training en opleiding voor vakmensen. In een snel veranderende verfwereld dragen we bij aan de verspreiding van nieuwe kennis en vaardigheden. Bovendien is ons opleidingscentrum erkend door het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid.

Tenslotte ondersteunen we u ook met opvallende reclame- en promotiecampagnes. Daarbij ruimen we veel plaats in voor nieuwe media (websites, digitale nieuwsbrieven, e-mailings). Zo zetten we uw vakmanschap voor een breed publiek in de verf.

Leave a Reply

Name:*

Email:*

Website:

Message:*